Redigering av bröllopsbilder

På min hårddisk finns nu hundratals bilder från två fantastiska bröllop. De två brudparen har valt ut vilka bilder de vill att jag ska redigera, och listan blev längre än jag trott - så kul! Därmed har jag många timmar framför mig tillsammans med min dator, men det finns ingen bättre kvällsunderhållning än redigering av bröllopsbilder så klart!
Tills redigeringen är färdig och bilderna levererade får ni hålla er till godo med en liten "behind the scenes"-bild från bröllopet på Österlen...

Full fart i kortverkstan!



Gratulationskort



Magiska Österlen

Jag har tillbringat helgen i södra delen av Sverige, bl.a. Österlen. Man möts av fantastiska miljöer och charmiga små städer överallt. Men framförallt så fick jag denna helg äran och möjligheten att fotografera ett bedårande brudpar bland sandstränder, kullar, hav och klippor - perfekt med andra ord.
Detta är nu mitt andra bröllop i år som jag fotograferat och jag bara älskar det!
Det är en enorm utmaning och jag känner att jag utvecklas efter varje tillfälle. Jag ser verkligen framemot resterande tre bröllop som komma skall.
Jag hoppas även Ni kommer få möjligheten att ta del av bilderna, men det får självfallet brudparen bestämma! :)


Gratulationskort



...Framför kameran...

Jag provade på att befinna mig framför kameran istället för den trygga positionen bakom linsen. Det var roligt, givande och obekvämt på samma gång. Att stå framför kameran gav mig en bra inblick i hur det kan vara att bli fotograferad. Här bjuder jag på två bilder från tillfället!


...


RSS 2.0