...Familjefotografering...

När jag fotograferar barn som jag inte tidigare träffat, underlättar det enormt om föräldrarna står bakom kameran och underhåller barnen. Föräldrarna till Melvin och Ville gjorde allt och lite till för att locka fram många leenden, och vilken succé det blev! Jag tror att alla, inklusive mig, hade lika roligt tack vare att dom bjöd på sig själva! :)

I hemmet fanns mycket charmig rekvisita som vi kunde använda oss utav, vilket även resulterade i mycket variation i bilderna.

Det var en något mulen dag, vilket gjorde att ljustillgången inomhus inte var helt optimal, men efter att ha burit ned och dammat av en bygglampa från vinden, blev ljuset relativt tillfredsställande.

Tack för att jag får ta del av er och era fantastiska familjer!















...Max och Alice...

Med ett fantastiskt insläpp av ljus från fönster som sträcker sig från golv till tak, kan man få ett sagolikt blänk i ögonen. Max var en ljuvlig liten kille som gärna kikade in i kameran samtidigt som han också ville busa och ta hand om sin lillasyster. En timme tillsammans med dessa charmiga barn resulterade i många härliga bilder, här delar jag med mig av några!






 


Födelsedagskort Ella


Kusinfotografering

Jag fotograferade dessa härliga kusiner strax före jul. Det är alltid en utmaning att få barn att titta in i kameran, och i detta fall var det 5 st spralliga kusiner som skulle fastna på bild samtidigt! Här kommer lite smakprov på några ögonblicksbilder som jag tillslut lyckades fånga :)




...Mitt 2010...

2010 har varit ett år där fotografering fyllt min vardag allt mer och mer. I våras införskaffade jag mig ett objektiv som är utmärkt vid porträttfoto, och detta objektiv har suttit stadigt fast på kameran sedan dess!
Möjligheten till att fotografera alla dessa underbara människor, barn, djur och miljöer gör att jag känner att varje fotograferingstillfälle är oerhört utvecklande. Jag ser tillbaka på 2010 och inser att jag lärt mig mycket detta år som gått. Under sommaren har jag dessutom fått chansen att fota vid två bröllop, vilket var en stor ära och samtidigt en enorm utmaning! 

Jag vill framföra ett stort TACK till alla er som jag fått fotografera, utan er hade jag inte kunnat utöva mitt fotointresse. Nedan följer en liten fotoresumé över året som gått.

Ser fram emot vad det nya året har att erbjuda, 2011 here I come! :)

Tack för alla fina kommentarer, det värmer!
Många kramar



























RSS 2.0